ΓΕΝΙΚΕΣ

Ποσο θα κοστισει?
Έχουμε διάφορα πακέτα για να ταιριάξουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις τιμές μας.

Προσφέρετε προσαρμοσμένα πακέτα;
Φυσικά! Μπορούμε να προσαρμόσουμε ένα πακέτο στα μέτρα σας. Απλώς καλέστε μας!

Χρειάζεστε κατάθεση;
Ναι. Απαιτούμε μια κατάθεση 20% για να εξασφαλίσουμε την ημερομηνία σας. Αυτό αφαιρείται από την τελική πληρωμή σας.

Χρειάζομαι φωτογράφο/βιντεογράφο γάμου της τελευταίας στιγμής. Έχει νόημα να έρθω σε επαφή μαζί σας; Και χρεώνεται περισσότερα για κρατήσεις γάμου της τελευταίας στιγμής;

Μερικές φορές έχουμε ελεύθερες ή ακυρωμένες ημερομηνίες γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό.

Να είστε σίγουροι, δεν υπάρχει απολύτως κανένα επιπλέον κόστος για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορούμε να λάβουμε τις μη επεξεργασμένες φωτογραφίες και αρχεία βίντεο;

Συνήθως, δεν δίνουμε τα ακατέργαστα πλάνα μας. Εάν για κάποιο λόγο το θέλετε αυτό, πρέπει να το ζητήσετε πριν και όχι μετά το γάμο και υπάρχει μια μικρή επιπλέον χρέωση για αυτό.

Επίσης, πρέπει να μας δώσετε έναν σκληρό δίσκο (ή να αγοράσουμε εμείς για εσάς) επειδή τα μη επεξεργασμένα αρχεία μας είναι εξαιρετικά μεγάλα (τα αρχεία βίντεο μπορεί να είναι έως και 250 gb).

Πώς προχωράμε;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μέσω αυτής της σελίδας ή τηλεφωνικά.

Δεν απαντήσατε στην ερώτησή σας;
Μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα χαρούμε να εξετάσουμε τυχόν άλλες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πόσες φωτογραφίες θα παραλάβουμε;
Θα λάβετε περίπου 600 φωτογραφίες σε έναν τυπικό γάμο (προετοιμασίες-τελετή-δεξίωση).
Αυτός ο αριθμός δεν είναι απαραίτητα ο αριθμός φωτογραφιών που θα τραβήξουμε αλλά οι τελικές φωτογραφίες που θα παραλάβετε εσείς.

Πόσοι φωτογράφοι θα είναι στον γάμο μας;
Οι περισσότεροι γάμοι μας συνοδεύονται από έναν φωτογράφο, αν και μπορείτε πάντα να προσθέσετε έναν δεύτερο φωτογράφο με επιπλέον κόστος.

Παντρευόμαστε σε τοποθεσία εκτός Ιθάκης. Μπορείτε να έρθετε;
Ναί! Λατρεύουμε τα ταξίδια και τους γάμους σε άλλα μέρη. Στείλτε μας περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό και θα δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά γάμου που να ταιριάζει στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μας.

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε;
Χρησιμοποιούμε εξαιρετικές full frame κάμερες από την συλλογή της Nikon.
Έχουμε εφεδρικό εξοπλισμό για όλες οι κάμερες και τους φακούς μας και είμαστε προετοιμασμένοι για την σπάνια περίπτωση που μπορεί κάτι να συμβεί.

Πως θα περιγράφατε το στυλ φωτογραφίας σας;
Θα έλεγα ότι η προσέγγισή μας στη φωτογραφία γάμου είναι κυρίως φωτορεπορτάζ, ενώ θα τραβήξουμε όλες τις ομαδικές-οικογενειακές λήψεις που θέλετε, θα συμπεριλάβουμε επίσης αυθόρμητες φωτογραφίες, καθώς και στημένες καλλιτεχνικές φωτογραφίες για τα πορτρέτα του γαμπρού και της νύφης κάνοντας σας πάντα να αισθάνεστε άνετα.

Οι φωτογραφίες που παραλαμβάνουμε είναι Ρετουσαρισμένες και Επεξεργασμένες;
Ναι, όλες οι φωτογραφίες σας θα υποστούν πλήρη επεξεργασία, έτσι ώστε το χρώμα, η έκθεση, η ισορροπία λευκού κ.λπ. να είναι ακριβώς όπως σκοπεύουμε να είναι.

ΒΙΝΤΕΟ

Χρειάζομαι βίντεο Γάμου;
Εξαρτάται από το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να καταγράψετέ τον γάμο σας και να μπορέσετε να ξαναζήσετε και να μοιραστείτε την ημέρα του γάμου σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Αν ναι, ένα βίντεο γάμου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαθανατίσετε την ιδιαίτερη μέρα σας καθώς και όλα το συναίσθημα και τη χαρά εκείνης της ημέρας. Η ποσότητα ευτυχίας που θα σας φέρει η ταινία του γάμου σας, τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, την καθιστά απαραίτητη για κάθε ζευγάρι.

Στις τιμές περιλαμβάνεται η επεξεργασία;
Η επεξεργασία περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα, συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας μοντάζ και χρωμάτων.

Τι είναι μια ταινία μικρού μήκους highlight;
Όλες οι καλύτερες στιγμές από την ημέρα του γάμου σας, μονταρισμένες μαζί όμορφα στη δική σας εξατομικευμένη ταινία γάμου. Η διάρκεια της ταινίας σας θα είναι περίπου 4-10 λεπτά ανάλογα με το πλάνα.

Πόσο διαρκεί το τελικό βίντεο;
Ανάλογα με τη διάρκεια της τελετής σας και το πάρτι, το τελικό βίντεο συνήθως καταλήγει να διαρκεί από 2 έως 5 ώρες. Η «ταινία μικρού μήκους» είναι περίπου 4-10 λεπτά.

Είναι το βίντεο σε HD;
Όλα τα βίντεο μας έχουν τραβηχτεί σε πλήρη ανάλυση 1080p υψηλής ευκρίνειας.

Σε ποια μορφή θα λάβω το βίντεό μου;
Παίρνετε ένα ψηφιακό αντίγραφο είτε σε USB stick είτε μεταφορτωμένο μέσω cloud, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον usb, DVD και Blu-Ray αν θέλετε.

Μπορώ να Παραλάβω το βίντεο σε DVD
Σε γενικές γραμμές έχουμε καταργήσει το DVD καθώς η ανάλυση του που είναι μόλις 720×480 και είναι αδύνατο να αναπαράγει το HD υλικό μας στην πραγματική του ποιότητα και συνεπώς ο πελάτης χάνει την πραγματική αξία του προϊόντος που έχει αγοράσει.

Παρ’ όλ’ αυτά μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να παραλάβετε σε DVD στην τυπική ευκρίνεια ή σε Blu-Ray Disc.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μου παραδοθεί το τελικό βίντεο;
Συνήθως το βίντεο είναι έτοιμο μέσα σε 10 εβδομάδες αλλά η επεξεργασία την καλοκαιρινή σεζόν (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Τι κάνετε για καταστάσεις χαμηλού φωτισμού;
Γενικά προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε το φυσικό φως όσο το δυνατόν περισσότερο και οι κάμερές μας έχουν υψηλή ανοχή σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, αλλά όταν αυτό δεν αρκετό, χρησιμοποιούμε δύο φώτα led που μπορούν να φωτίσουν μια αμυδρά φωτισμένη εκκλησία ή την δεξίωση. Αυτό διασφαλίζει ότι τα κύρια γεγονότα του γάμου σας, οι ομιλίες και οι πρώτοι χοροί φωτίζονται σωστά και επαρκές.

Μπορούμε να επιλέξουμε τη δική μας μουσική για την ταινία;
Φυσικά! Είναι η ταινία σας, οπότε αν έχετε ένα αγαπημένο κομμάτι, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω. Ωστόσο, θα μπορούσα να επιλέξω και ένα μουσικό κομμάτι που πιστεύω ότι θα ταιριάζει στην ταινία σας από μόνος μου αν θέλετε. Συχνά αυτό μπορεί να είναι ορχηστρική μουσική ή ένα τραγούδι που εμπνεύστηκα για τον γάμο σας. Ο στόχος είναι να κάνω μια αφηγητική ταινία και όχι ένα ποπ βίντεο, ώστε να ταιριάζει στο στυλ μου και ορισμένα κομμάτια δεν λειτουργούν, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε με ποια μουσική είστε ευχαριστημένοι πριν το μοντάζ.

Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές;
Μπορείτε να κάνετε αλλαγές εντός λογικής. Έχετε δει τη δουλειά μας και έχετε μια ιδέα για το τι θα παράγουμε. Ωστόσο, θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέλειο για εσάς και αν θέλετε να βγάλετε ή να προσθέσετε κάτι κτλ., είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι το αποτέλεσμα είναι το τέλειο για εσάς.

Ithaca Weddings

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.